Melasă Greșeală Cornbread

Melasă Greșeală Cornbread
Melasă greșeală Cornbread este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Melasă Cornbread, Jen ' s greșeală-Aka Herbed ghimbir & usturoi Pâine, și Brioșe De Nucă De Cocos: Greșeala Mea Sănătoasă Preferată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 8x8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea. Într-un castron separat, amestecați împreună oul, laptele și melasa. Se amestecă amestecul de ou în amestecul de făină; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
MelasăMelasă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul tăvii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere delicioase roșii, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un schnitzel tradițional Jaeger.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista