Melasă-Bourbon Pecan Pie
Melasă - Bourbon Pecan Pie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 483 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,28 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, bourbon, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Melasă-Bourbon Pecan Pie, Șuncă cu Bourbon, melasă și glazură de Pecan, și Șuncă cu Bourbon, melasă și glazură de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: pulsați făina, 2 linguri de unt, scurtarea, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie până când arată ca o masă fină.
Adăugați restul de 4 linguri de unt și puls până când este în bucăți de mazăre.
Stropiți în oțet și 2 linguri de apă rece și pulsați până când aluatul se reunește. Întoarceți-vă pe o bucată de folie de plastic; folosiți plasticul pentru a ajuta la formarea aluatului într-un disc. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Aluatul poate fi înghețat până la 2 luni; dezghețați la temperatura camerei.)
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață ușor aromată. Ușor într-o placă de plăcintă de 9 inci, pliați aluatul care depășește sub sine și sertizați marginea cu degetele. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Între timp, faceți umplutura: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 425 grade F.
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți până se întunecă, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o farfurie și întoarceți foaia de copt goală în raftul inferior al cuptorului. Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu și gătiți, amestecând cu o spatulă de cauciuc, până când apar pete maronii, aproximativ 8 minute; lasa sa se raceasca usor.
Bateți untul rumenit, ouăle, zahărul brun, melasa, bourbonul și sarea într-un bol. Împrăștiați pecanele prăjite în crusta pregătită; se toarnă amestecul de zahăr brun.
Puneți plăcinta direct pe foaia de copt fierbinte din cuptor și reduceți temperatura la 325 grade F.
Coaceți până când crusta este maro aurie și umplutura este setată, 45 până la 55 de minute. (Acoperiți marginea cu folie dacă se rumeneste prea repede.)
Se transferă într-un suport și se lasă să se răcească cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Sursă foto: Johnny Miller
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană cu un 5 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană