Millet Garden Medley ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $3.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 730 calorii. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, bulion de legume, naut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Millet Methi Pulao-Pulav de mei cu coadă de vulpe cu frunze de schinduf - mei Indian s, Potpuriu De Grădină, și Potpuriu De Grădină.
Instrucțiuni
1
Alegeți cu grijă fasolea și năutul pentru a îndepărta orice pietre mici sau resturi și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2
Se transferă într-un castron mare, se acoperă cu 3 inci cu apă, se acoperă și se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 8 ore sau peste noapte; scurgeți și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați usturoiul, ceapa, morcovul și țelina și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați păstârnac, gătiți încă 2 minute, apoi amestecați pudra de chile și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă bulionul, fasolea și nautul și se fierbe. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră. (Verificați aproximativ la jumătatea drumului și adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați kale, porumb, cartofi fingerling, roșii, cartofi dulci, broccoli, sare și piper și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când fasolea și legumele sunt fragede, încă aproximativ 1 oră.Între timp, clătiți meiul în apă curentă timp de aproximativ 1 minut; se scurge bine și se transferă într-o oală medie. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand meiul este uscat si parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 5 minute; transferați într-un castron și readuceți oala la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornisini Dulci, Pentru Servire
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mei
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Adăugați mei și sare, reveniți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, 20 până la 30 de minute. Puneți deoparte de pe foc câteva minute, apoi descoperiți și pufați cu o furculiță.Puneți legumele înăbușite peste mei și garnisiți cu ceapă verde.