Mei Grădină Potpuriu

Mei Grădină Potpuriu
Millet Garden Medley ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $3.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 730 calorii. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, bulion de legume, naut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Millet Methi Pulao-Pulav de mei cu coadă de vulpe cu frunze de schinduf - mei Indian s, Potpuriu De Grădină, și Potpuriu De Grădină.

Instrucțiuni

1
Alegeți cu grijă fasolea și năutul pentru a îndepărta orice pietre mici sau resturi și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2
Se transferă într-un castron mare, se acoperă cu 3 inci cu apă, se acoperă și se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 8 ore sau peste noapte; scurgeți și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați usturoiul, ceapa, morcovul și țelina și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați păstârnac, gătiți încă 2 minute, apoi amestecați pudra de chile și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă bulionul, fasolea și nautul și se fierbe. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră. (Verificați aproximativ la jumătatea drumului și adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Adăugați kale, porumb, cartofi fingerling, roșii, cartofi dulci, broccoli, sare și piper și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când fasolea și legumele sunt fragede, încă aproximativ 1 oră.Între timp, clătiți meiul în apă curentă timp de aproximativ 1 minut; se scurge bine și se transferă într-o oală medie. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand meiul este uscat si parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 5 minute; transferați într-un castron și readuceți oala la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornisini Dulci, Pentru ServireCornisini Dulci, Pentru Servire
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
MeiMei
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Adăugați mei și sare, reveniți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, 20 până la 30 de minute. Puneți deoparte de pe foc câteva minute, apoi descoperiți și pufați cu o furculiță.Puneți legumele înăbușite peste mei și garnisiți cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
MeiMei
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista