Medalioane din carne de porc caise

Medalioane din carne de porc caise
Medalioane de porc cu caise ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD per porție. Acest fel principal are 236 de calorii , 24 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Dacă aveți la îndemână conserve de caise, muștar măcinat, muschi de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 54% . Încercați Medalioane de porc în stil cubanez , Medalioane de pui și salată de fructe și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de mămăligă la cuptor cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bucurați feliile de porc cu un ciocan de carne la 1/2 inch. grosime. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu. Rumenesc carne de porc pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Adăugați în tigaie conservele, ceapa verde, oțetul, muștarul și untul rămas; aduceți doar la fierbere, amestecând pentru a desprinde bucățile rumenite din tigaie. Reduceți căldura; se fierbe, acoperit, 3-4 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista