Medalioane din carne de porc caise
Medalioane de porc cu caise ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD per porție. Acest fel principal are 236 de calorii , 24 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Dacă aveți la îndemână conserve de caise, muștar măcinat, muschi de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 54% . Încercați Medalioane de porc în stil cubanez , Medalioane de pui și salată de fructe și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de mămăligă la cuptor cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bucurați feliile de porc cu un ciocan de carne la 1/2 inch. grosime. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu. Rumenesc carne de porc pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând picăturile.
Adăugați în tigaie conservele, ceapa verde, oțetul, muștarul și untul rămas; aduceți doar la fierbere, amestecând pentru a desprinde bucățile rumenite din tigaie. Reduceți căldura; se fierbe, acoperit, 3-4 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți până când carnea de porc este fragedă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.