Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini

Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de filet de porc, unt, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini, Ciuperci de porc (medalioane de porc cu sos de ciuperci), și Medalioane de porc cu sos Miso-ciuperci.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și 1 1/2 căni de apă clocotită într-un bol. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge într-un colizor peste un bol, rezervând 1 cană lichid. Se toaca marunt ciupercile.
Așezați fiecare bucată de carne de porc între 2 foi de folie de plastic grea și lăsați la o grosime de 1/2 inci folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Presărați ambele părți ale cărnii de porc cu piper.
Combinați rozmarinul, sarea și usturoiul zdrobit într-un bol mic; amestecați cu o furculiță într-o pastă.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pasta de usturoi; sotati 30 de secunde.
Adăugați carne de porc; gatiti timp de 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în tigaie; se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ciupercile tocate și Marsala și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați lichid de ciuperci rezervat și bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 10 minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu crengute de rozmarin, dacă doriți.