Mazăre de zăpadă și salată de vită

Mazăre de zăpadă și salată de vită
Mazăre de zăpadă și salată de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 2,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc de vită, sucul de lămâie, pudra de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mazăre de zăpadă și salată de vită, Carne de vită cu mazăre de zăpadă, și Carne de vită cu mazăre de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Friptură de 4-6 inch. de la căldură timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 CP. Se răcește complet. Feliați subțire carnea peste Bob; puneți într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ketchup-ul, uleiul, sucul de lămâie, zahărul brun și condimentele; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Se toarnă peste carne; sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Adăugați ciupercile, castanele de apă și ceapa. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, rotind ocazional. Chiar înainte de servire, adăugați mazăre de zăpadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Se servește pe salată; garnisiți cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista