Mazăre De Zăpadă + Semințe De Susan Wasabi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazăre de zăpadă + semințe de susan Wasabi. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, mazăre de zăpadă, ridiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mazăre de zăpadă cu semințe de susan, Mazăre de zăpadă purpurie cu semințe de floarea soarelui, și Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți șirul exterior din mazărea de zăpadă; faceți o fantă la marginea superioară a fiecăruia și deschideți ușor (nu vă despărțiți). Într-un castron mic, combinați brânza cremă de arpagic bătută și piperul negru proaspăt măcinat, amestecând bine; lingură într-o pungă de plastic cu fermoar. Decupați 1 colț de pungă; pipă amestecul de brânză cremă în mazăre de zăpadă.
Așezați 2-3 felii subțiri de ridiche în amestecul de brânză cremă; se presară cu semințe de susan wasabi.