Mazăre cu spanac și șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cu spanac și șalotă. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de unt, ulei vegetal, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mazăre cu spanac și șalotă, Mazăre cu spanac și șalotă, și Ravioli cu mazăre și șalotă.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si usturoiul in ulei si unt intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Se amestecă mazărea și apa și se gătește, acoperit, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă spanacul, sarea și piperul și se gătește, aruncând, până când spanacul este doar ofilit, aproximativ 1 minut.