Mazăre cu spanac și șalotă

Mazăre cu spanac și șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cu spanac și șalotă. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de unt, ulei vegetal, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mazăre cu spanac și șalotă, Mazăre cu spanac și șalotă, și Ravioli cu mazăre și șalotă.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si usturoiul in ulei si unt intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă mazărea și apa și se gătește, acoperit, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
3
Se amestecă spanacul, sarea și piperul și se gătește, aruncând, până când spanacul este doar ofilit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PiperPiper
SareSare

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista