Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cu spanac și șalotă. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de unt, ulei vegetal, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mazăre cu spanac și șalotă, Mazăre cu spanac și șalotă, și Ravioli cu mazăre și șalotă.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa si usturoiul in ulei si unt intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă mazărea și apa și se gătește, acoperit, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
3
Se amestecă spanacul, sarea și piperul și se gătește, aruncând, până când spanacul este doar ofilit, aproximativ 1 minut.