Mazăre cu ochi negri și Tempeh Beanballs
Negru cu ochi Pean și Tempeh Beanballs este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 70 de calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tempeh, mazăre cu ochi negri, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghete și bile de fasole, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Mai întâi, pregătiți un abur pentru a aburi tempehul. Odată ce aburul este gata, rupeți tempehul în bucăți de mușcătură și aburiți timp de 10 minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km f și tapetați o foaie mare de biscuiți cu hârtie pergament.
Într-un bol de amestecare, folosiți o furculiță sau un mini masher de cartofi sau un masher de avocado pentru a zdrobi fasolea. Ar trebui să fie bine piure, fără a mai rămâne fasole întreagă, dar nu complet netede ca un pur și simplu. Folosiți o răzătoare de microplan pentru a rade usturoiul (dacă nu aveți unul, tocați-l foarte bine).
Adăugați ierburile și condimentele, sosul de soia, pasta de roșii și oțetul balsamic și amestecați bine.
Când tempeh - ul este gata, adăugați-l în amestec și amestecați bine. Este bine dacă este încă fierbinte, deoarece asta va ajuta toate aromele să se contopească înainte de coacere. Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manipulat (câteva minute), adăugați pesmetul și sarea. Gust pentru sare (aluatul poate fi puțin amar; se va înmuia când este copt).
Folosind aproximativ 2 linguri de amestec pe bilă, rulați amestecul în bile de mărimea nucului, așezându-le pe tigaia de copt. Pulverizați cu o cantitate mare de spray de gătit antiaderent și acoperiți ușor cu folie de staniol.
Coaceți timp de 15 minute, răsturnați bilele și coaceți încă 10 minute, neacoperite.