Mazăre Cu Ochi Negri De Anul Nou
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Mazărea cu ochi negri de Anul Nou ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 259 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 178 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 11 ore și 20 de minute. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, mazăre cu ochi negri, jareți de șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Mazăre și verdeață cu ochi negri de Anul Nou, Mazăre cu ochi negri de Anul Nou, și Mazăre cu ochi negri de Anul Nou sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați mazărea cu ochi negri într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în ulei de măsline până când ceapa devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulionul de pui și 8 căni de apă, se fierbe și se reduce focul la foc mic. Se amestecă mazăre îmbibată cu ochi negri, jareți de șuncă, roșii, pepperoncini, frunze de dafin, pudră de usturoi, cimbru și sare și piper. Acoperiți și fierbeți până când mazărea este fragedă, carnea de șuncă cade de pe oase, iar bulionul este îngroșat, aproximativ 3 ore.