Mazăre cu ochi negri cu verdeață
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Mazărea cu ochi negri cu verdeață ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 9. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mazăre cu ochi negri, apă, oțet de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mazăre și verde cu ochi negri, Mazăre și verdeață cu ochi negri Cajun, și Mazăre și verdeață cu ochi negri de Anul Nou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, parțial acoperit, 30 de minute sau până se înmoaie.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute.
Adăugați bietă elvețiană și piper. Saut 3 minute sau până se ofilesc; se amestecă în oțet.
Adăugați amestecul de ceapă la mazăre; se amestecă.