Marți Fără Gluten: Cookie-Uri Decupate
Marți fără Gluten: cookie-urile decupate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 97 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gumă de xantan, unt, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marți Fără Gluten: Fursecuri Cu Lămâie, Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Pâine Scurtă, și Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună făină de orez alb, amidon de porumb, făină de orez dulce, praf de copt, sare și gumă de xantan. Pune deoparte. În mixerul în picioare prevăzut cu atașament cu palete sau bol mare de amestecare cu mixer manual, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare până când se formează o pastă groasă, aproximativ 30 de secunde. Răzuiește bolul.
Adăugați oul și vanilia, porniți mixerul la viteză medie. Se amestecă până se încorporează, aproximativ 25 de secunde. Opriți mixerul și adăugați ingrediente uscate. Rotiți mixerul la mediu-scăzut. Se amestecă până se formează un aluat, aproximativ 30 de secunde. Aluatul poate fi uscat, mai ales dacă utilizați scurtarea. Dacă acesta este cazul, adăugați 2-3 lingurițe de apă.
Pat aluat în rotund. Înfășurați bine cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de două ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul din frigider. Lăsați aluatul să stea timp de 10 minute sau până când este ușor moale. Blat generos de praf cu făină de orez alb.
Rulați aluatul cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți fursecurile până când marginile se rumenesc. (Timpul de coacere va varia în funcție de dimensiunea cookie-urilor. Copacii mei de 3 inci au durat aproximativ 12 minute; teckelii de 6 inci au durat aproximativ 14 minute. Păstrați ochii pe primul lot de cookie-uri pentru a vă ajuta cu calendarul.)
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas. Aluatul de biscuiți fără Gluten poate fi adunat într-o bilă și re-rulat. Asigurați-vă că coaceți cookie-urile pe foaia de copt rece. De obicei coac câte o coală de fursecuri odată. Acest lucru permite foilor de copt să se răcească între loturi.