Martini Cu Fructe De Pasiune

Martini Cu Fructe De Pasiune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați fructele pasiunii Martinis. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă 74 de cenți pe porție. Dacă aveți poftă de mâncare de coajă de portocală, suc de afine împușcat, lichior de portocale împușcat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu sos de fructe pasiunii peste fructe uscate și nuci Orzo, Bețe de fructe congelate cu fructe de pasiune și burniță de tei, și Souffl Din Fructul Pasiunii De La Un Sfert De Secol La Altul De La Un Sfert De Secol La Un Sfert De Secol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția răsucirii coajei de portocală într-un agitator umplut cu gheață. Se agită și se strecoară în pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Garnisiți cu răsucire de coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista