Marshmallows De Ciocolată
Ciocolata Marshmallows este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 26. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Un amestec de extract de vanillan, zahăr pudră, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marshmallows De Ciocolată, Ciocolata Menta Bezele, și Marshmallows Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de apă într-un castron mic pentru microunde și se presară cu gelatină.
Combinați 1/2 cană de apă rămasă, zahăr, sirop de porumb și sare într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 25
Se toarnă amestecul de zahăr în vasul unui mixer de stand; lăsați să stea până când un termometru de bomboane înregistrează 21
Amestecul de gelatină cu microunde la mare timp de 20 de secunde sau până când gelatina se topește, amestecând după 10 secunde. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de zahăr folosind un atașament de bici; turnați treptat amestecul de gelatină într-un flux subțire în amestecul de zahăr.
Adăugați 1 linguriță de vanilie. Creșteți viteza la mare; bateți amestecul la viteză mare până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute). Reduceți mixerul la viteză medie și adăugați treptat 1/4 cană de cacao; bate până se combină. Folosind o spatulă acoperită cu spray de gătit, răzuiți amestecul într-o tigaie de copt de 11 x 7 inci acoperită cu spray de gătit; blat neted.
Cerneti impreuna zaharul pudra, amidonul de porumb si 2 lingurite de cacao intr-o tigaie cu jeleu. Folosind o spatulă offset acoperită cu spray de gătit, scoateți marshmallow din tigaie; se pune în amestec de zahăr. Folosind foarfece bine acoperite cu amestec de zahăr pudră, tăiați marshmallows în pătrate de 78 (1 inch). Praf cu amestec de zahăr pudră; agitați pentru a îndepărta excesul de amestec de zahăr.
Aranjați marshmallows pe un suport de răcire așezat pe o foaie de copt cu margini.
Puneți ciocolata dulce-amăruie într-un castron mic pentru microunde; cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut sau până se topește, amestecând la fiecare 20 de secunde până se omogenizează.
Stropiți ciocolata topită peste marshmallows; lăsați să stea până când ciocolata este setată.