Nevoie de o sos fără gluten? Curcanul glazurat cu marmeladă și sosul de măruntaie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 499 calorii, 59G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos, miere, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sos De Curcan, Curcan umplut prăjit cu sos de măruntaie, și Curcan clasic prăjit și sos de măruntaie.
Instrucțiuni
1
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; puneți-l la frigider pentru a fi utilizat în sosul de măruntaie. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie ușor unsă. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Combinați sarea și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; frecați o parte din condimente în interiorul cavității curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Toată Turcia
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați amestecul de plante rămas cu untul înmuiat și frecați peste tot în afara curcanului, a picioarelor și a tuturor. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară grea sau trageți sub clapa de piele în jurul cozii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
5
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Combinați sucul de portocale, marmelada și mierea, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Marmeladă
Miere
7
Periați jumătate din glazura portocalie peste curcan; coaceți 1 până la 1 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170, perindând cu glazură portocalie la fiecare 30 de minute. Protejați curcanul cu folie de aluminiu în timpul gătitului, dacă este necesar, pentru a preveni suprasolicitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
8
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături de tigaie pentru sosul Giblet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Lăsați curcanul să stea, acoperit cu folie, cu 15 minute înainte de sculptură.