Marmeladă-curcan glazurat și sos de măruntaie

Marmeladă-curcan glazurat și sos de măruntaie
Nevoie de o sos fără gluten? Curcanul glazurat cu marmeladă și sosul de măruntaie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 499 calorii, 59G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos, miere, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sos De Curcan, Curcan umplut prăjit cu sos de măruntaie, și Curcan clasic prăjit și sos de măruntaie.

Instrucțiuni

1
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; puneți-l la frigider pentru a fi utilizat în sosul de măruntaie. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie ușor unsă. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Combinați sarea și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; frecați o parte din condimente în interiorul cavității curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați amestecul de plante rămas cu untul înmuiat și frecați peste tot în afara curcanului, a picioarelor și a tuturor. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară grea sau trageți sub clapa de piele în jurul cozii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați sucul de portocale, marmelada și mierea, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MarmeladăMarmeladă
MiereMiere
7
Periați jumătate din glazura portocalie peste curcan; coaceți 1 până la 1 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170, perindând cu glazură portocalie la fiecare 30 de minute. Protejați curcanul cu folie de aluminiu în timpul gătitului, dacă este necesar, pentru a preveni suprasolicitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături de tigaie pentru sosul Giblet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Lăsați curcanul să stea, acoperit cu folie, cu 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Garnisiți platoul, dacă doriți.
11
Serviți curcanul cu sos de măruntaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 8 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista