Marlinul grecesc al lui Glasser

Marlinul grecesc al lui Glasser
Marlinul grecesc al lui Glasser este un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 706 calorii, 38g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fripturi de pește-spadă, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 28 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Marlinul grecesc al lui Glasser, Marlin (sau rechin) Espanol, și Marlin Albastru Pacific (Kajiki).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți 1/4 cană de unt și 1 linguriță de usturoi într-o oală medie la foc mediu-mic. Când untul este topit, amestecați roșiile, busuiocul și sucul de lămâie. Chiar înainte ca amestecul să fiarbă, reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Într-o oală mică, topiți untul rămas și amestecați usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Aranjați peștele-spadă într-o tigaie și stropiți cu amestecul de unt și usturoi din oala mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Coaceți peștele timp de 7 minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți peștele și continuați să coaceți 7 minute sau până când se înmoaie ușor cu o furculiță. Puneți amestecul de roșii peste pește pentru a servi. De asemenea, acoperiți cu untul rămas și sosul de usturoi din tigaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista