Marinată inversă, pui de ardei iute și dulce și creveți
Marinada inversă, puiul de ardei iute și dulce și creveții necesită aproximativ 26 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 270 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ardei iute, herbes de provence, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Marinată dulce și acră pentru pui la grătar, Creveți și Couscous ardei dulce, și Florida Gulf creveți și ardei dulce se amestecă-prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ardeii sub broiler pentru a se înnegri uniform peste tot; lăsați ușa cuptorului ușor întredeschisă pentru a permite scăparea aburului. (Alternativ char ardeii peste o flacără deschisă pe plită.)
Puneți ardeii într-un bol și acoperiți cu folie de plastic. Răciți ardeii pentru a manipula, coaja și semințele.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare.
Între timp, condimentează puiul cu sare și piper și ierburi uscate și acoperă cu puțin ulei de măsline extravirgin. Condimentați creveții cu condimentele de fructe de mare și aruncați și cu puțin ulei.
Tăiați grosier și puneți ardeii dulci roșii într-un robot de bucătărie cu oțet, ardei iute, usturoi și aproximativ 1/4 cană ulei de măsline extravirgin și piure într-un sos.
Grătați puiul 6 minute pe fiecare parte. Grătar creveți 3 minute pe fiecare parte. Aruncați puiul și creveții cu marinata și serviți cald sau rece sau la temperatura camerei.