Marinată Cu Ierburi De Lămâie

Marinată Cu Ierburi De Lămâie
Marinada cu plante de lămâie este o fără gluten, întreg 30 și vegan marinada. O porție conține 65 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de usturoi, suc de lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Cea Mai Bună Marinată De Carne De Porc Cu Ierburi Și Lămâie, Marinată de hamsii și ierburi, și Marinată cu ierburi universale.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați aproximativ 1 kilogram de pește, 1 kilogram de pui dezosat, aproximativ 3 1/2 kilograme de pui cu os sau aproximativ 1 kilogram de fructe de mare; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Fructe De MareFructe De Mare
OsOs
PeștePește
3
Scoateți carnea din marinată; rezervați marinada. Gratiți carnea după dorință, perindând ocazional cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Încălziți marinada rămasă la fierbere pentru a servi ca sos cu carne la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
CarneCarne
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista