Marinată Cu Ierburi De Lămâie
Marinada cu plante de lămâie este o fără gluten, întreg 30 și vegan marinada. O porție conține 65 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de usturoi, suc de lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Cea Mai Bună Marinată De Carne De Porc Cu Ierburi Și Lămâie, Marinată de hamsii și ierburi, și Marinată cu ierburi universale.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele.
Adăugați aproximativ 1 kilogram de pește, 1 kilogram de pui dezosat, aproximativ 3 1/2 kilograme de pui cu os sau aproximativ 1 kilogram de fructe de mare; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Scoateți carnea din marinată; rezervați marinada. Gratiți carnea după dorință, perindând ocazional cu marinată.
Încălziți marinada rămasă la fierbere pentru a servi ca sos cu carne la grătar.