Marinada Uimitoare

Marinada Uimitoare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați marinada uimitoare. Această rețetă face 4 porții cu 138 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, boia măcinată, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Marinada De Pui Uimitoare, Guacamole Uimitoare, și Uimitoare Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti ulei de masline, sos de soia, otet de vin rosu, suc de lamaie, sos Worcestershire, praf de usturoi, sare, sare de telina, piper, praf de ceapa, boia de ardei, marar, salvie si rozmarin impreuna intr-un bol pana cand amestecul se emulsioneaza si sarea se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sare De țelinăSare De țelină
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
RozmarinRozmarin
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PiperPiper
MărarMărar
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista