Marinada Chimichurri
Reteta Chimichurri marinada este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Pentru 94 de cenți pe porție, obțineți o marinată care servește 8. O porție conține 197 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați Fresno chile, coriandru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun Chimichurri: o marinadă Chimichurri și sos de friptură, Marinada Chimichurri Ușoară, și Sos Chimichurri (și marinată!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, 1 linguriță de sare, usturoiul, șalota și chile într-un castron mediu și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă coriandru, pătrunjel și oregano. Folosind o furculiță, amestecați în ulei.
Scoateți 1/2 cană chimichurri într-un castron mic, condimentați cu sare după gust și rezervați ca sos. Puneți carnea într-un vas de sticlă, oțel inoxidabil sau ceramică. Aruncați cu marinada rămasă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Scoateți carnea din marinată, uscați-o și grătiți-o.
Puneți sosul rezervat peste carnea la grătar.