Margarita - Pui Marinat Cu Salsa De Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Margarita-pui marinat cu Salsan de Mango. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 472 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguță de coriandru, piept de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui marinat cu bere și Var în boluri de Tortilla cu salsa de Mango, Margarita-friptură de fustă marinată cu Salsa Tomatillo la grătar, și Tostadas de pui Margarita la grătar cu salsa dulce Jalapeno Margarita.
Instrucțiuni
Tăiați limes în jumătate. Strângeți sucul într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați jumătăți de var stoarse în suc.
Adăugați amestecul margarita, următoarele 4 ingrediente și, dacă doriți, tequila.
Bateți (sau sigilați punga și agitați) pentru a amesteca.
Adăugați pui; acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 2 ore sau până la 6 ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Puneți puiul deoparte.
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor ambalajului; păstrați cald.
Înveliți grătarul de gătit la grătar rece cu spray pentru grătar; așezați pe grătar la foc mediu (300 până la 350).
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 6 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Se servește peste orez fiert fierbinte.
Se servește cu Salsa de Mango și se ornează, dacă se dorește.