Margarita Pui La Gratar
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Puiul la grătar Margarita ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 132 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Margarita La Gratar, Piept De Pui Margarita La Gratar, și Salată De Pui Margarita La Grătar.
Instrucțiuni
Se toarnă amestecul de margarita într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați pieptul de pui și apăsați cât mai mult aer posibil înainte de sigilare. Marinați 4 până la 8 ore la frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Pui la grătar 8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.