Margarita " Poptails este un fără gluten și vegan băutură. Această rețetă servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, tequila argintie, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Frozen Șurubelniță Poptails, Zmeură Poptails Piersic, și Poptail-Uri De Limonadă Tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de apă, zahărul și coaja de tei într-o cratiță mică la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să se răcească, apoi adăugați sucuri de lime, portocale și lămâie și tequila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Împărțiți segmentele portocalii între 6 forme de gheață, fiecare de aproximativ 1/3 cană. Umpleți matrițele cu amestec de tequila și congelați până la solid, cel puțin 5 ore sau peste noapte.