Margarita Granita
Nevoie de un desert fără gluten și vegan? Margarita Granita ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați tequila blanco, suc de lămâie, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Margarita Granita, Margarita Granita, și Margarita Granita cu creveți picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se amestecă apa și zahărul într-o cratiță medie grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Se toarnă în castron mediu. Se amestecă sucul de lămâie, nectarul de agave, tequila și coaja de tei. La frigider până la rece, aproximativ 2 ore.
Transferați amestecul într-un recipient; acoperiți și congelați până când este ferm, aproximativ 2 ore. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte și păstrat înghețat.)
Congelați 4 pahare de margarita timp de 1 oră. Răzuiește granita în paharele înghețate și servește imediat.