Margarita Cupcakes
Margarita Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 24 și costă 79 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, culoarea alimentelor cu gel electric, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Margarita Cupcakes, Margarita Cupcakes, și Margarita Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
În castron mare, bate toate ingredientele cupcake cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, amestecați glazura și culoarea alimentelor până se omogenizează. Prajiturele Frost.
Presărați zahăr pe farfurie mică; rotiți marginile cupcakes-urilor în zahăr.
Tăiați fanta mică în felii de var; răsuciți și așezați pe cupcakes. Puneți 1 umbrelă în fiecare cupcake. A se păstra ușor acoperit la frigider.