Marbella de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 410 calorii, 45g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, cartofi fingerling, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Marbella De Pui, Marbella De Pui, și Marbella De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați frunzele de rozmarin, sucul de lămâie, untul, usturoiul, sosul de soia și sosul de ardei iute în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Rozmarin
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
3
Frecați amestecul de rozmarin-lămâie sub pielea jumătăților de piept de pui și puneți puiul într-un cuptor olandez mare. Aranjați cartofii, morcovii, ceapa, ciupercile, roșiile, prunele și măslinele în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Ciuperci
Cartofi
Rozmarin
Morcov
Pui întreg
Măsline
Prune Uscate
Tomate
Lămâie
Ceapă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Se toarnă vinul alb și bulionul de pui peste pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Legume
Vin Alb
Pui întreg
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz la os și cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră și 15 minute, amestecând puiul și legumele cu sucuri de tigaie după 45 de minute. Un termometru citit instantaneu, introdus în cea mai groasă parte a pieptului de pui și care nu atinge osul, ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).