Maple-Pecan Apple Crisp
Maple-Pecan Apple Crisp ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 237 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de suc de lămâie, zahăr brun, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Go Dairy Free. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Maple-Pecan Apple Crisp, Mai Sănătos Arțar-Pecan Apple Crisp, și Batoane crocante de mere caramelizate cu unt brun cu Streusel de Pecan + glazură de arțar Mascarpone.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați și ungeți ușor părțile laterale ale unui vas de copt 8 de 8 metri pătrați (eu folosesc sticlă). Nu este nevoie să ungeți fundul aici; doar păstrați toppingul să nu se lipească de părțile laterale ale tigaiei.
Așezați nucile pecan în râșnița de condimente / cafea și pulsați-le de 4 sau 5 ori pentru a măcina grosier cu câteva bucăți rămase. Fac asta în două loturi.
Așezați pecanele semi-măcinate, făina, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mare și amestecați cu o furculiță pentru a combina.
Adăugați uleiul de cocos și siropul de arțar și amestecați cu o furculiță pentru a crea o masă grosieră, asigurându-vă că amestecați orice bucăți mari de ulei de cocos. Dacă amestecul este prea uscat, nu ezitați să adăugați până la 1 lingură de ulei de cocos suplimentar (pentru mai bogat) sau sirop de arțar (pentru mai dulce). Mi-a plăcut așa cum este though.As pentru fructe, așezați merele în tigaia pregătită și stropiți cu sucul de lămâie.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina (nu trebuie să rămână vizibil amidonul de porumb).Agitați puțin tigaia pentru a uniformiza fructele (acest lucru îl va împacheta puțin), apoi presărați uniform toppingul de crumble peste toate.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când toppingul începe să se rumenească.
Lăsați crocantul să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Se servește acoperit cu înghețată vegană de vanilie.