Maple-Nut Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti cu nuci de arțar. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscotti De Arțar-Ovăz, Maple Nuc Biscotti, și Maple Pecan Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor foaia de biscuiți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți zaharurile și untul cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când sunt cremoase. Bateți în aromă de arțar și ouă. Se amestecă făina și praful de copt. Se amestecă nucile. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate în rolă de 10 inci.
Așezați role la 5 inci distanță pe foaia de cookie; aplatizați la lățimea de 3 inci.
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când se fixează și marginile încep să se rumenească.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește 10 minute. Cu cuțitul zimțat, tăiați rulourile în diagonală în felii de 1/2 inch.
Așezați feliile tăiate cu fața în jos pe foile de prăjituri negreșite.
Coaceți 5 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor și se usucă. Întoarceți fursecurile; coaceți cu 5 până la 8 minute mai mult sau până se rumenesc ușor și se usucă.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Se amestecă uleiul în stratul de bomboane topit; stropiți peste biscotti.
Lăsați să stea până când acoperirea este uscată. A se păstra într-un recipient bine acoperit.