Maple-Miere Sos De Afine

Maple-Miere Sos De Afine
Maple - miere sos de afine este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă servește 16. O porție conține 65 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați afine, miere, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine de afine cu sos de arțar de whisky de miere, Sos BBQ de arțar de afine, și Sos De Afine De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați afinele, siropul, mierea și coaja de portocală. Gatiti la foc mediu pana cand boabele pop, aproximativ 15 minute. Acoperiți și păstrați în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fructe De PadureFructe De Padure
MiereMiere
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista