Mango în sirop de ghimbir-mentă
Mango în sirop de ghimbir-mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 138 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rădăcină de ghimbir, frunze de mentă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Mango cu sirop de ghimbir-menta, Salate Serioase: fructe de piatră cu sirop de ghimbir-Lime și mentă, și Creveti prajiti cu sos jalape-sos de menta-ghimbir si Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie subțire ghimbirrădăcină și într-o cratiță se aduce la fierbere cu apă și zahăr. Se fierbe amestecul timp de 5 minute și se scoate tigaia de pe foc. Se amestecă menta și se lasă să se absoarbă 5 minute.
Se toarnă siropul printr-o sită într-un bol și se răcește complet.
Cojiți mango și feliați subțire. Se amestecă mango în sirop. Amestec rece 30 de minute.
Garnisiți mango cu mentă.
Fiecare servind aproximativ 119 calorii și mai puțin de 1 gram de grăsime.