Mango Papaya Salsa

Mango Papaya Salsa
Mango Papaya Salsa ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 88 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 192 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de avocado, sare și piper, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un minunat scor spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Mango Papaya Salsa, Mango Papaya Salsa, și Ton La Grătar Cu Salsa De Mango-Papaya.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați mango, papaya, ardei gras roșu, avocado, ceapă dulce, coriandru și oțet balsamic. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți la frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă DulceCeapă Dulce
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista