Mango Mentă Salsa
Reteta Mango menta Salsan este gata în aproximativ 24 de ore și 30 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 35 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cilantro, mentă, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mango Pudhina Thogayal (fără nucă de Cocos) / Mango crud și frunze de mentă Thuvayal – prânz indian de Sud s, Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, și Sunny & Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_inclusiv din Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.