Mango Curry Trufe

Mango Curry Trufe
Mango Curry trufe ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 12 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Un amestec de piure de mango, pudră ușoară de curry, pudră de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, Mango Curry Răspândit, și Curry de miel și mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmați rețetă pentru bază de trufe de ciocolată dulce-amăruie, amestecând pudra de curry în smântână fierbinte (pe foc); lasa sa stea 2 minute. Se amestecă piureul de mango la temperatura camerei (de la 1 mango, piure până se omogenizează în procesor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Pudră De CurryPudră De Curry
Piure De MangoPiure De Mango
CremăCremă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
BazaBaza
2
Se amestecă în ciocolată topită; rece. Formați trufe. Aruncați fiecare trufă proaspăt acoperită (sau trufă doar formată, neacoperită) în castron cu pudră de mango sau nucă de cocos prăjită; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmchoorAmchoor
CiocolataCiocolata
TrufeTrufe
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista