Maman ' s Fresh Strawberry Rhubarb Pie

Maman ' s Fresh Strawberry Rhubarb Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 8 porții cu 215 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. 48 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Fresh Strawberry-Rhubarb Fool, Parfaits proaspete de căpșuni și rubarbă, și Compot de rubarbă și căpșuni cu mentă proaspătă.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună firimiturile de cracare graham și untul topit; apăsați în fundul unui vas de plăcintă de 9 inci. Aliniați fundul crustei de plăcintă cu 1 strat de jumătăți de căpșuni.
Așezați căpșunile rămase într-o cratiță și zdrobiți (ar trebui să existe aproximativ 1 cană de fructe de pădure zdrobite); amestecați rubarba, zahărul, apa și amidonul de porumb în boabele zdrobite. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mic, amestecând des, până când amestecul se îngroașă și devine translucid. Opriți focul, lăsați amestecul să stea până se răcește ușor, aproximativ 2 minute; amestecați sucul de lămâie.
Se toarnă amestecul în vasul de plăcintă peste jumătățile de căpșuni.
La frigider până se răcește complet, aproximativ 1 oră.