Mama ' s Norocos negru cu ochi de mazăre

Mama ' s Norocos negru cu ochi de mazăre
Mazărea norocoasă cu ochi negri a mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, mazăre cu ochi negri, garnituri: ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mama ' s Norocos negru cu ochi de mazăre, Norocos Black-eyed Peas vacanță Guest Post de la Megan de un dulce, și Salată norocoasă de mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și sortați mazărea conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
2
Așezați mazărea într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă rece la 2 inci deasupra mazării și lăsați să se înmoaie 6 până la 8 ore (sau consultați metoda de înmuiere rapidă de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scurgeți mazărea și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
4
Aduceți carne de porc sărată și 1 qt. apă la fierbere în cuptorul olandez la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați mazăre, ceapă, următoarele 2 ingrediente, apă pentru a acoperi și, dacă doriți, piper jalapeo. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul și gătiți, amestecând ocazional, 1 oră până la 1 oră și 30 de minute sau până când mazărea este fragedă și lichidul se îngroașă ușor. (Descoperiți după 1 oră pentru a permite evaporarea lichidului, dacă este necesar.) Se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PiperPiper
CeapăCeapă
ApăApă
MazăreMazăre
1
Puneți mazărea într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă rece la 2 inci deasupra mazării. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți mazărea și clătiți bine. Procedați conform instrucțiunilor din Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista