Mama ' s fleică

Mama ' s fleică
Mama ' s fleică este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maghiran măcinat, sirop de porumb, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați carnea de vită măcinată, firimiturile de biscuiți, sosul de roșii, ouăle, ceapa, ardeiul gras, sarea, cimbru și maghiranul într-un castron mare și amestecați bine. Formați amestecul de carne de vită în două pâini de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ardei GrasArdei Gras
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
MaghiranMaghiran
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați ambele pâini într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă cu folie și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Între timp, amestecați ketchup-ul și siropul de porumb într-un castron mic pentru a face o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Scoateți vasul de copt din cuptor și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Ungeți glazura pe pâini. Întoarceți vasul de copt la cuptor neacoperit și continuați să coaceți până când pâinile nu mai sunt roz în centru, 15 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista