Mama ' s fleică
Mama ' s fleică este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maghiran măcinat, sirop de porumb, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Combinați carnea de vită măcinată, firimiturile de biscuiți, sosul de roșii, ouăle, ceapa, ardeiul gras, sarea, cimbru și maghiranul într-un castron mare și amestecați bine. Formați amestecul de carne de vită în două pâini de dimensiuni egale.
Așezați ambele pâini într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă cu folie și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Între timp, amestecați ketchup-ul și siropul de porumb într-un castron mic pentru a face o glazură.
Scoateți vasul de copt din cuptor și îndepărtați folia.
Ungeți glazura pe pâini. Întoarceți vasul de copt la cuptor neacoperit și continuați să coaceți până când pâinile nu mai sunt roz în centru, 15 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).