Mama e minunat Guacamole

Mama e minunat Guacamole
Rețeta minunată Guacamole a mamei este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 71 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, roșii de struguri, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orez spaniol al mamei.

Instrucțiuni

1
Amestecați ușor avocado, roșiile și ceapa împreună într-un bol. Amestecați smântâna și sucul de lămâie în amestecul de avocado. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider până când guacamolul este răcit, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista