Malai Kulfi Gheață Pops

Malai Kulfi Gheață Pops
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 83 cenți pe porție. O porție conține 297 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de amidon de porumb, fire de șofran, prăjite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Kulfi Ice Pops, Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, și kulfi falooda , cum să faci Kulfi falooda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Așezați laptele integral și laptele condensat într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți, șoptind frecvent, până când amestecul începe să se aburească, dar nu fierbe, aproximativ 7 minute.Între timp, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic și amestecați până se încorporează și amidonul de porumb s-a dizolvat.Când amestecul de lapte este gata, amestecați amestecul de amidon de porumb. Reduceți focul la mediu scăzut și aduceți la fierbere, amestecând constant cu o lingură sau o spatulă de cauciuc până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LapteLapte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cardamomul și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Se toarnă amestecul prin filtru și se aruncă conținutul filtrului. Se amestecă fisticul și apoi se umple matrițele pop la jumătate cu amestecul. Congelați până aproape solid, aproximativ 2 ore. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața amestecului kulfi rămas pentru a preveni formarea unei piele și refrigerați în timp ce POP-urile sunt în congelator.După 2 ore, scoateți amestecul de kulfi rămas din frigider și amestecați pentru a reincorpora fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
FolieFolie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
SitaSita
5
Scoateți matrițele din congelator și împărțiți restul amestecului între ele. Introduceți Bețișoarele și congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista