Malai Kulfi Gheață Pops
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 83 cenți pe porție. O porție conține 297 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de amidon de porumb, fire de șofran, prăjite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Kulfi Ice Pops, Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, și kulfi falooda , cum să faci Kulfi falooda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură; pus deoparte.
Așezați laptele integral și laptele condensat într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți, șoptind frecvent, până când amestecul începe să se aburească, dar nu fierbe, aproximativ 7 minute.Între timp, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic și amestecați până se încorporează și amidonul de porumb s-a dizolvat.Când amestecul de lapte este gata, amestecați amestecul de amidon de porumb. Reduceți focul la mediu scăzut și aduceți la fierbere, amestecând constant cu o lingură sau o spatulă de cauciuc până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cardamomul și șofranul.
Se toarnă amestecul prin filtru și se aruncă conținutul filtrului. Se amestecă fisticul și apoi se umple matrițele pop la jumătate cu amestecul. Congelați până aproape solid, aproximativ 2 ore. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața amestecului kulfi rămas pentru a preveni formarea unei piele și refrigerați în timp ce POP-urile sunt în congelator.După 2 ore, scoateți amestecul de kulfi rămas din frigider și amestecați pentru a reincorpora fisticul.
Scoateți matrițele din congelator și împărțiți restul amestecului între ele. Introduceți Bețișoarele și congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.