Makeover Fulgi De Ovăz Brownie Baruri

Makeover Fulgi De Ovăz Brownie Baruri
Makeover fulgi de ovăz Brownie baruri ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 163 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, lapte, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Makeover Fulgi De Ovăz Baruri, Fulgi De Ovăz Brownie Baruri, și Fulgi De Ovăz Brownie Baruri.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul și amestecul de zahăr până se amestecă bine. Bateți în ouă, zară, mere și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați făina, ovăzul, cacao, praful de copt și sarea; adăugați treptat amestecul de unt și amestecați bine. Bateți în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Răspândiți aluatul într-un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Pentru înghețare, într-o cratiță mică, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se amestecă cacao și lapte până se amestecă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Scoateți de pe foc; bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează. Răspândiți imediat peste bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Lăsați să stea până când este setată glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9
Tăiați în pătrate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista