Cookie-urile de nucă de cocos Makeover ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 42 de porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți praf de copt, fulgi de porumb, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 10%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Makeover Cherry Coconut Baruri, Makeover Nucă De Cocos Suprem Torte, și Makeover Bezea Negrese De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați untul, uleiul și zaharurile. Bateți în ou, albușuri și extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Unt
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul de ouă. Se amestecă fulgii de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Fulgi De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
3
Picătură cu linguri 2 in. în afară pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se coace la 375 CP timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-uri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.