Mahi Mahi cu Mango - vanilie Coulis

Mahi Mahi cu Mango - vanilie Coulis
Mahi Mahi cu Coulis Mango-vanilie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 278 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Rețete similare includ Mahi Mahi cu Mango - vanilie Coulis, din cartea de bucate Master Your Metabolism a lui Jillian Michaels: Mahi Mahi picant și tacos de pește Mango, și Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați mango, suc de portocale, 1/4 cană de apă, ghimbir, sare și piper într-un blender. Se amestecă până se omogenizează și se toarnă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele în cratiță folosind un cuțit de decojit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Adăugați păstăile goale de vanilie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
4
Scoateți și aruncați păstăile de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
5
Bateți untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Încălziți untul și uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Presărați peștele cu sare și piper pe ambele părți. Gatiti pestele pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita, 6-8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Aranjați peștele pe un platou și lingurați coulisul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu indicii de verde. Vintage-ul din 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Cerul gurii dezvăluie pere fiert în apă și portocaliu sânge, și se termină cu un dram de citrice, textura buna si gura bogat simt.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista