Mahi-Mahi ars cu sos de Mango și orez parfumat

Mahi-Mahi ars cu sos de Mango și orez parfumat
Mahi-Mahi ars cu sos de Mango și orez parfumat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 586 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $6.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 58 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână mango, scallions, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Mahi-Mahi ars cu sos de Mango și orez parfumat, Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, și Mahi-Mahi ars cu Risotto de șofran și sos de Mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați orezul și apa împreună într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți tigaia la foc mediu și dați la fiert. Reduceți focul la minim și acoperiți oala. Gatiti orezul timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Pentru sos: curățați mango și tăiați carnea de pe groapă. Tăiați carnea de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
SosSos
4
Într-un castron mare, amestecați oțetul, uleiul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă mango, coriandru, usturoi și ghimbir. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Încălziți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Frecați fileurile de pește cu ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Așezați în tigaia fierbinte și căutați până devin aurii pe 1 parte, 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întoarceți peștele și gătiți până la fiert, încă 3 până la 4 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult peștele. Veți ști că peștele este gata când carnea revine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Scoateți peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
10
Când orezul este gătit, pufați-l cu o furculiță și amestecați ușor cilantro și scallions. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OrezOrez
SareSare
11
Așezați o movilă de orez pe fiecare farfurie. Sus cu mahi-mahi. Puneți sosul de mango peste fiecare File și acoperiți cu scallions tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
SosSos
OrezOrez
12
Stropiți lichidul din sosul de mango în jurul orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
SosSos
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista