Madeleine De Pâine De Porumb
Reteta Cornbread Madeleines ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 8 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, sare, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Madeleine De Pâine De Porumb, Madeleine de pâine de porumb cu praz și nuci pecan, și Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. frecați Generos o tigaie Madeleine cu unt sau shortening.In un bol de amestecare de dimensiuni medii, amestecați făina de porumb, făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Faceți o gaură în centrul amestecului uscat și adăugați Zara și oul.
Bateți aceste două lucruri împreună în gaura lor mică, apoi turnați untul și amestecați totul împreună până când aveți un aluat uniform.Puneți o lingură de aluat în fiecare matriță. Ar trebui să fie aproximativ 2/3 pline.
Coaceți până când centrul este ferm și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, 10-12 minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi scoateți Madeleinele din tigaie. Face 18 sau 19, dar acest lucru va varia probabil în funcție de dimensiunea matrițelor Madeleine și de modul în care împărțiți aluatul.