Macrou prăjit cu usturoi și boia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macrou prăjit cu usturoi și Paprikan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $5.1 pe portie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare de mare și piper, șofran și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Creveți prăjiți cu usturoi cu ardei roșii și boia afumată, Macrou cu usturoi sfârâit, ghimbir și roșii, și Macrou Întreg Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Puneți usturoiul și boiaua într-un mortar, adăugați sarea și lăsați-o într-o pastă netedă.
Adăugați câteva picături de ulei de măsline, apoi frecați partea de carne a fileurilor de macrou cu pasta și lăsați-o deoparte.
Faceți vinaigreta. Puneți toate ingredientele într-un castron mic și amestecați împreună cu o furculiță. Condimentează cu sare și piper după gust.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și periați ușor cu ulei de măsline.
Așezați fileurile de macrou cu pielea în sus pe hârtie și condimentați pielea cu sare de mare. Prăjiți timp de 8-10 minute până când pielea este crocantă și peștele este gătit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Între timp, fierbeți cartofii într-o tigaie mare cu apă sărată timp de aproximativ 15 minute până se înmoaie, apoi scurgeți. Reveniți în tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline. Zdrobiți ușor cu spatele unei furculițe, apoi adăugați scallions și amestecați pentru a combina. Se condimentează cu sare, apoi se adaugă câteva linguri de vinetă.
Serviți cartofii zdrobiți acoperiți cu macrou și o picătură din vinaigreta rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris