Macrou la grătar cu ghimbir, ardei iute și var

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru cutia de rețete, macrou la grătar cu ghimbir, ardei iute și var ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $5.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 834 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 288 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită miere, ulei de susan, ardei iute și cățel de usturoi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Creveți la grătar cu unt de ardei iute, lime și coriandru, Macrou la grătar cu soia, lime și ghimbir, și Tort cu var și ghimbir.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul și lăsați flăcările să se stingă până când cenușa a devenit albă de căldură. Faceți stropirea amestecând 2 lingurițe de ulei de măsline și toate celelalte ingrediente împreună într-un castron mic, ajustând raportul dintre miere și var pentru a face o dulceață ascuțită. Condimentează după gust.
Scorați fiecare parte a macroului de aproximativ 6 ori, nu chiar până la os.
Ungeți peștele cu uleiul rămas și condimentați ușor. Grătiți macroul timp de 5-6 minute pe fiecare parte până când peștele este carbonizat și ochii au devenit albi. Puneți stropii peste pește și lăsați să stea 2-3 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier
Pinot Grigio, Sparkling rosul și Viognier sunt alegerile mele de top pentru macrou. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.