Macarons De Alune-Mocha

Macarons De Alune-Mocha
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macarons de alune-Mocha. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de smântână grea, zahăr de cofetari, pulbere de espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Macaroane De Alune, și Macaroane De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Se macină 1 cană din zahărul cofetarilor, alunele și cacao într-un robot de bucătărie până la pulbere, aproximativ 3 minute. Cerneti amestecul printr-o strecuratoare cu ochiuri medii pe o bucata de hartie de pergament, apoi aruncati orice bucati mari de nuci care nu au trecut prin strecuratoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
AluneAlune
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Cu un mixer electric, bateți albușurile și sarea până când țin vârfurile ferme, dar nu uscate, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat restul de 1 cană de zahăr pentru cofetari, o lingură la un moment dat, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar; acest lucru poate dura până la 3 minute. Bateți încă 30 de secunde până când vârfurile sunt ferme și strălucitoare, dar încă nu sunt uscate. Îndoiți ușor amestecul de nuci în albușurile de ou cu o spatulă mare de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Transferați amestecul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf simplu de conducte de 1/2 inci. Țeavă 32 2-inch cu runde groase de aproximativ 1/3-inch, distanțate uniform, pe fiecare dintre tigăile pregătite. Puneți deoparte la aer uscat timp de 30 de minute înainte de coacere.
5
Între timp faceți umplutura: puneți ciocolata într-un castron mediu rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, aduceți smântână, cu pulbere espresso amestecată, la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se toarnă smântână peste ciocolată și se agită ușor vasul, astfel încât crema să se așeze în jurul ciocolatei. Puneți amestecul deoparte până când ciocolata este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Bateți ușor până se omogenizează, având grijă să nu încorporați prea multe bule de aer. Se răcește la temperatura camerei până la instalare.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
9
Coaceți macaroanele până se fixează și se umflă, aproximativ 18 până la 20 de minute. Aveți grijă să nu overcook macaroons sau se vor sparge. Se răcește cookie-urile timp de 5 minute, apoi se curăță ușor de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
10
Lasă să se răcească complet.
11
Întindeți 1 linguriță de umplutură de mocha pe o prăjitură și sandwich 2 fursecuri împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
MochaMocha
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista