Macarons De Alune-Mocha
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macarons de alune-Mocha. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de smântână grea, zahăr de cofetari, pulbere de espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Macaroane De Alune, și Macaroane De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Se macină 1 cană din zahărul cofetarilor, alunele și cacao într-un robot de bucătărie până la pulbere, aproximativ 3 minute. Cerneti amestecul printr-o strecuratoare cu ochiuri medii pe o bucata de hartie de pergament, apoi aruncati orice bucati mari de nuci care nu au trecut prin strecuratoare.
Cu un mixer electric, bateți albușurile și sarea până când țin vârfurile ferme, dar nu uscate, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat restul de 1 cană de zahăr pentru cofetari, o lingură la un moment dat, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar; acest lucru poate dura până la 3 minute. Bateți încă 30 de secunde până când vârfurile sunt ferme și strălucitoare, dar încă nu sunt uscate. Îndoiți ușor amestecul de nuci în albușurile de ou cu o spatulă mare de cauciuc.
Transferați amestecul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf simplu de conducte de 1/2 inci. Țeavă 32 2-inch cu runde groase de aproximativ 1/3-inch, distanțate uniform, pe fiecare dintre tigăile pregătite. Puneți deoparte la aer uscat timp de 30 de minute înainte de coacere.
Între timp faceți umplutura: puneți ciocolata într-un castron mediu rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, aduceți smântână, cu pulbere espresso amestecată, la fierbere.
Se toarnă smântână peste ciocolată și se agită ușor vasul, astfel încât crema să se așeze în jurul ciocolatei. Puneți amestecul deoparte până când ciocolata este moale, aproximativ 5 minute.
Bateți ușor până se omogenizează, având grijă să nu încorporați prea multe bule de aer. Se răcește la temperatura camerei până la instalare.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Coaceți macaroanele până se fixează și se umflă, aproximativ 18 până la 20 de minute. Aveți grijă să nu overcook macaroons sau se vor sparge. Se răcește cookie-urile timp de 5 minute, apoi se curăță ușor de hârtie.
Lasă să se răcească complet.
Întindeți 1 linguriță de umplutură de mocha pe o prăjitură și sandwich 2 fursecuri împreună.