Macaroane și brânză mai sănătoase
Macaroane și brânză mai sănătoase este o rețetă americană care servește 6. Pentru 1,87 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 512 calorii . 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Dacă aveți la îndemână ceapă, muștar, piper măcinat și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 95% . Rețete similare sunt Bangers și piure mai sănătoși , brânză cremoasă de curry și macaroane cu cozi de langostino și ulei de trufe negre și o prăjitură mai sănătoasă cu mini M&Ms .
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți macaroanele cot în apă clocotită, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar ferme la mușcătură, 8 minute; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă cu spray de gătit.
Topiți margarina într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in margarina fierbinte pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă făina, muștarul și ardeiul în ceapă și se fierbe timp de 30 de secunde. Se toarnă treptat laptele, amestecând continuu până se îngroașă sosul.
Luați de pe foc și amestecați brânza Cheddar rasă în sos până când brânza se topește complet.
Amestecați macaroanele, brânza de vaci și sosul de brânză Cheddar într-un castron; se toarnă în caserola pregătită și se adaugă pesmet și parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și sosul clocotește, 20 de minute.