Macaroane și brânză IV

Macaroane și brânză IV ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 682 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, macaroane de cot, suc de roșii și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată fiartă, gătiți pastele de macaroane până la al dente.
Într-o tigaie mare gătiți carne de vită măcinată până când nu rămâne roz.
Scurgeți excesul de grăsime.
Într-un castron mare adăugați sucul de roșii, roșiile tăiate cubulețe, carnea de vită măcinată gătită, pastele fierte și scurse, un pachet de brânză rasă și amestecați bine.
Se toarnă într-un vas de copt cu caserolă de 2 litri.
Întindeți pachetul rămas de brânză rasă deasupra.
Într-un cuptor de 425 grade F (220 grade F) coaceți până când brânza de deasupra se topește, apoi fierbeți până când brânza se rumeneste.