Macaroane și brânză coapte din sud

Macaroane și brânză coapte din sud
Macaroane de Sud coapte și brânză este un vegetarian felul principal. O porție conține 287 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți lapte, sare și piper, macaroane de cot și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Macaroane și brânză la cuptor Southern Living, Macaroane și brânză în stil sudic, și Macaroane și brânză clasice din sud.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în cuptorul olandez sau în cratița de 3 litri, gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
În vasul de copt pătrat de 9 inci, amestecați macaroane fierte, ouă bătute și brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Adăugați lapte, sare și piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LapteLapte
4
Coaceți 45 de minute. Bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista