Macaroane și brânză coapte din sud
Macaroane de Sud coapte și brânză este un vegetarian felul principal. O porție conține 287 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți lapte, sare și piper, macaroane de cot și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Macaroane și brânză la cuptor Southern Living, Macaroane și brânză în stil sudic, și Macaroane și brânză clasice din sud.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în cuptorul olandez sau în cratița de 3 litri, gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe pachet.
În vasul de copt pătrat de 9 inci, amestecați macaroane fierte, ouă bătute și brânză mărunțită.
Adăugați lapte, sare și piper; se amestecă bine.
Coaceți 45 de minute. Bucurați-vă!