Macaroane franceze
Reteta French Macaroons se poate face in aproximativ 1 ora. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 410 calorii, 5 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert mediteranean. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de făină de migdale, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Macaroons franțuzești, macaroane franțuzești cu ciocolată cu zmeură și macaroane franțuzești cu ciocolată și zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Se amestecă zahărul de cofetă și făina de migdale și se cerne printr-o strecurătoare cu plasă foarte deschisă. Într-un mixer cu accesoriu pentru bici, bate albușurile până devine spumos.
Adăugați zahărul (și colorantul alimentar dacă folosiți) și bateți până se întărește.
Adăugați 1/3 din amestecul de migdale și pliați parțial.
Adăugați încă 1/3 și pliați parțial.
Adăugați 1/3 finală și adăugați lăsând câteva bucăți de albușuri. Va arăta ca o marshmallow dezumflată.
Puneți o pungă de patiserie cu un știft strâns care o ține închisă într-un recipient rotund înalt, pliând marginea peste marginea recipientului pentru a-l umple ușor. Tăiați bucățele de bezea în fiecare colț pentru a lipi niște hârtie de pergament pe o tavă. Rânduri de sărutări la 1 inch fiecare (dimensiunea unui sfert) la o jumătate de inch una dintre ele.
Coaceți aproximativ 17 minute până când se rumenește foarte deschis.
Turnați 1/4 cană de apă sub hârtia de pergament la ambele capete ale foii pentru a le abur.
Se lasa sa se raceasca si se decojeste.
Cremă de unt ușoară: într-un mixer cu accesoriu pentru biciu bateți untul foarte bine, răzuind des bolul până devine ușor și pufos.
Se adauga zaharul de cofetari si se amesteca la foc mic.
Stropiți aromele cu apă fierbinte. Răciți până la o săptămână până când este gata de utilizare, apoi aduceți la temperatura camerei.
Puneți macarooanele cu cremă de unt și faceți mici sandvișuri. Păstrați într-o cutie acoperită la rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Macaroons funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.