Macaroane franceze

Macaroane franceze
Reteta French Macaroons se poate face in aproximativ 1 ora. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 410 calorii, 5 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert mediteranean. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de făină de migdale, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Macaroons franțuzești, macaroane franțuzești cu ciocolată cu zmeură și macaroane franțuzești cu ciocolată și zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă zahărul de cofetă și făina de migdale și se cerne printr-o strecurătoare cu plasă foarte deschisă. Într-un mixer cu accesoriu pentru bici, bate albușurile până devine spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați zahărul (și colorantul alimentar dacă folosiți) și bateți până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Adăugați 1/3 din amestecul de migdale și pliați parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
5
Adăugați încă 1/3 și pliați parțial.
6
Adăugați 1/3 finală și adăugați lăsând câteva bucăți de albușuri. Va arăta ca o marshmallow dezumflată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
7
Puneți o pungă de patiserie cu un știft strâns care o ține închisă într-un recipient rotund înalt, pliând marginea peste marginea recipientului pentru a-l umple ușor. Tăiați bucățele de bezea în fiecare colț pentru a lipi niște hârtie de pergament pe o tavă. Rânduri de sărutări la 1 inch fiecare (dimensiunea unui sfert) la o jumătate de inch una dintre ele.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți aproximativ 17 minute până când se rumenește foarte deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Turnați 1/4 cană de apă sub hârtia de pergament la ambele capete ale foii pentru a le abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
10
Se lasa sa se raceasca si se decojeste.
11
Cremă de unt ușoară: într-un mixer cu accesoriu pentru biciu bateți untul foarte bine, răzuind des bolul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Se adauga zaharul de cofetari si se amesteca la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
13
Stropiți aromele cu apă fierbinte. Răciți până la o săptămână până când este gata de utilizare, apoi aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
14
Puneți macarooanele cu cremă de unt și faceți mici sandvișuri. Păstrați într-o cutie acoperită la rece.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Macaroons funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista